8 januari 2020

Word jij de innovator van 2020?

Het Innovatiesteunpunt gaat op zoek naar dé innovator van 2020. Je kan nog tot eind februari deelnemen aan de 12de Innovatiecampagne. Dit jaar zoeken ze 5 winnaars, die beloond worden met 5000 euro en een begeleidingstraject.

Maak ruimte voor innovatie! 

Heb jij een goed idee? Iets waar je al lang zit aan te denken of wat je al een tijdje doet op je bedrijf? Heb je een nieuwe machine gemaakt? Of bedacht je een manier om anders te communiceren met je personeel of wil je de arbeidsorganisatie optimaliseren? Stuur dan jouw idee door! Elke kleine verandering op en in je bedrijf maakt kans om winnaar van de innovatiecampagne 2020 te worden.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig. Ben je landbouwer of werk je samen met een bedrijf?  Vul het wedstrijdformulier in. Op Agropolis helpen we je graag verder met het indienen van je project, contacteer ons voor meer info!

Hoe gaat het verder? 

Begin maart bekijkt het innocatiesteunpunt alle inzendingen. Ze contacteren je voor meer informatie en beoordelen intern de dossiers. Uit alle inzendingen kiezen ze dan 5 winnaars. De winnaars krijgen 5000 euro en een begeleidingstraject.

Ben jij klaar om de ruimte te veroveren? Dien je idee voor de campagne in!  

 

BRON Innovatiesteunpunt | www.innovatiesteunpunt.be/nl/inspiratie/word-jij-de-innovator-van-2020