1 september 2019

Maak kennis met Stams IT

We verwelkomen sinds 1 september Stams IT in onze incubator.

Jonas Stams, zaakvoerder van Stams IT, heeft Agropolis gekozen als Belgische uitvalsbasis voor zijn IT bedrijf. Een gezonde dosis interesse in de samenwerking van landbouw en de IT-sector maakt van onze incubator de ideale omgeving voor Stams IT.

Onze incubator is specifiek ingericht voor starters en dienstverlenende bedrijven, om op die manier laagdrempelig de groei van uw onderneming alle kansen te geven. Alle faciliteiten zijn aanwezig: van vergaderruimte(s), secretariaatsdiensten tot een ingerichte keuken en sanitair. Het enige dat u nog hoeft te doen is focussen op het operationele aspect van uw bedrijf. We vroegen aan Jonas, wat hem overhaalde om voor Agropolis te kiezen:

"Agropolis biedt een rustige en mooie werkomgeving, de gloednieuwe incubator en het uitzicht op water en velden werken inspirerend.

Ik vind het belangrijk om mezelf te omringen met ondernemende en innoverende mensen en bedrijven, de Agro-Community binnen Agropolis kan zorgen voor kruisbestuiving en nieuwe ideeën.

Agropolis ligt dichtbij huis (Jonas is afkomstig van Ophoven n.v.d.r.) in plaats van uren in mijn auto door te brengen, kan ik bij wijze van spreken te voet gaan werken.

Ik hoop dat de overschakeling van de thuiszetel naar een professionele werkplek in de incubator een extra duw in de rug zal zijn voor de groei van het bedrijf.

De link met landbouw is trouwens niet ver zoek, landbouw zit een beetje in mijn bloed. Graag wil ik me focussen op leuke landbouwprojecten en de koppeling met IT, ik ben zeker dat Stams IT hier een toffe uitdaging in vindt.

- Jonas Stams "

 

 Contactgegevens 

Stams IT
Agropolis Park 101
3640 Kinrooi

[email protected]
www.stams-it.com

 

 Ben jij ook op zoek naar een professionele omgeving voor je bedrijf? 

Kom zeker eens kijken naar wat Agropolis voor jou kan betekenen! 
 

Contacteer ons