26 oktober 2015

Agropolis, een stand van zaken

Op dinsdag 20/10/15 organiseerde Agropolis-Kinrooi, i.s.m. de gemeente, een infoavond voor de omwonenden van het gebied. Op deze avond werden de ambitie en doelstellingen van Agropolis benadrukt en kwam een stand van zaken van de diverse projecten aan bod. 

Met een opkomst van meer dan 120 geïnteresseerde Kinrooienaren, was deze sessie alvast een druk bijgewoonde bijeenkomst. De infoavond startte met een welkomstwoord van Burgemeester Jo Brouns, die een inleiding gaf en het Agropolis-project kaderde binnen de diverse gemeentelijke projecten. Daarna werd door Hubert Brouns en Wim Rutten concreet ingegaan op het Agropolis-project, waarbij de partners, bedrijven, projecten en toekomstplannen werden uiteen gezet. Tot slot was het de beurt aan Regis Verplaetse (UR Architecten) voor een toelichting omtrent de Agropolis-Incubator en André Moens (Buro LST) die in detail de inrichting van de site besprak.

Het volledig verslag van deze avond kan u terugvinden op de website van de gemeente Kinrooi, door hier te klikken. Ook TVL was aanwezig en maakte van deze avond ook een mooie reportage voor de rubriek "Fan van Kinrooi". Deze reportage kan u hier vinden.