2020mrt 24

Webinar: Projectsteun voor innovatie DEEL II

Agropolis

 Webinar: Projectsteun voor innovatie DEEL II - Dinsdag 24 maart 2020 van 12u00 - 12u45 

Je wil investeren in innovatie op je bedrijf en je kan een financieel duwtje in de rug gebruiken? Dan is de ‘Projectsteun voor innovatie’ van het Departement Landbouw en Visserij iets voor jou! Maar hoe krijg je die steun?

Op donderdag 19 maart vond een eerste webinar plaats, daarin is uitgelegd wat de maatregel inhoudt en waarvoor je de steun kan aanvragen. In een tweede webinar gaat het Innovatiesteunpunt dieper in op hoe je de steun aanvraagt. Ze leggen je stap voor stap uit hoe je het aanvraagformulier invult. 

 Een webinar? 

Een webinar is een online opleiding die je via je pc, tablet of smartphone kan volgen.  In een halfuur tot maximaal 1 uur wordt een thema besproken.  Je kan via deze tool ook vragen stellen. Deze zullen rechtstreeks via de tool beantwoord worden of je wordt opgebeld als je vraag te specifiek is.

Dit webinar wordt georganiseerd door Innovatiesteunpunt, in samenwerking met Boerenbond en AgroCampus vzw

Schrijf je hier in voor het webinar

BRON innovatiesteunpunt https://www.innovatiesteunpunt.be/nl/inspiratie/webinar-masterclass-aanvraagformulier-projectsteun-voor-innovatie%E2%80%99-24-maart-12-uur?fbclid=IwAR1XFj4CevXu2J3jhb6PjcDbzpH4HbN9ge5PSgg0peEhCfC4CYjOjGckjl0