2020mrt 19

Webinar: Projectsteun voor innovatie DEEL I

Agropolis

Webinar: 'Projectsteun voor innovatie' DEEL I - 19 maart om 12u00

Boerenbond wil in samenwerking met Innovatiesteunpunt en AgroCampus vzw in deze moeilijke periode alle leden de kans bieden om vormingen te blijven volgen. Dat kan, momenteel, helaas niet meer in de gekende formules.  Maar vormingen geven en volgen blijft erg belangrijk. Daarom worden de komende tijd verschillende webinars opgericht. Volg ze in de opleidingen 'digitaal klaslokaal'. 

Een webinar? 

Een webinar is een online opleiding die je via je pc, tablet of smartphone kan volgen.  In een halfuur tot maximaal 1 uur wordt een thema besproken.  Je kan via deze tool ook vragen stellen. Deze zullen rechtstreeks via de tool beantwoord worden of je wordt opgebeld als je vraag te specifiek is.

Eerste webinar: 'Projectsteun voor innovatie' - door Hanne Leirs 

Het departement Landbouw en Visserij wil innovatie in onze sector stimuleren en ondersteunen. Nieuwigheden komen vaak niet in aanmerking voor reguliere VLIF-steun.

Daarom werd de maatregel 'Projectsteun voor innovatieve projecten' in het leven geroepen. Via deze maatregel steunt men landbouwers die willen investeren in innovatieve zaken. Ook dit jaar maken innovatieprojecten kans op 40% investeringssteun (max. 300.000 euro subsidie)!

Maar hoe kom ik aan dat geld?

Daarvoor kan je bij Agropolis en het Innovatiesteunpunt terecht! Het webinar maakt je wegwijs in deze maatregel: wie, hoe, wat, hoeveel ...

Ook de aanvraagprocedure wordt bekeken en een medewerker van het departement komt aan bod zodat al je vragen onmiddellijk beantwoord kunnen worden. Na dit infomoment kan je zelf goed voorbereid een steunaanvraag indienen of kan je daarvoor rekenen op de hulp van Innovatiesteunpunt en Agropolis (contacteer ons met al je vragen!).

Schrijf je hier in voor het webinar

BRON Boerenbond: https://www.boerenbond.be/webinars