2020apr 06

Webinar: Hoe je producten verkopen tijdens de coronacrisis?

Agropolis

WEBINAR: HOE JE PRODUCTEN VERKOPEN TIJDENS DE CORONACRISIS?

MAANDAG 06/04/2020 | 20u00 - 21u00

Er zijn heel wat vragen van land- of tuinbouwers en siertelers rond hun thuisverkoop en wat nog kan en wat niet? Veel producenten zoeken volop naar alternatieve afzetmogelijkheden en zijn er tal van initiatieven om producten gezamenlijk op de markt te brengen via verkoop in nieuwe webshops, verkoop van producten in de hoevewinkel of automaat van een collega, … 

Wil jij weten hoe je dit best kan aanpakken en wat je allemaal in orde moet brengen?  In dit webinar wordt een gegeven op al je vragen. Dit webinar is exclusief voor leden Boerenbond. 

  • Ann Detelder van het Steunpunt Korte Keten gaat dieper in op de gevolgen van de coronacrisis voor thuisverkoop, automaten en verkoop op het veld. Wat kan er nog en waar moet je rekening mee houden. Ze gaat ook dieper in op nieuwe initiatieven om producten van collega’s aan te bieden in de hoevewinkels en waar je daar moet op letten. 
  • Julie Grouwels, juridisch adviseur van SBB zal meer uitleg geven over de belangrijkste zakelijke en juridische aspecten bij het opzetten van een webshop.  
  • Patrick Pasgang van Innovatiesteunpunt bespreekt 10 commerciële en praktische punten om over na te denken bij de opstart van een thuisverkooppunt. 


Dit webinar wordt georganiseerd door Boerenbond, in samenwerking met SBB, Innovatiesteunpunt, Steunpunt Korte Keten en AgroCampus vzw 

Inschrijven