Open Bedrijvendag Agropolis
2018okt 07

Open Bedrijvendag bij Agropolis

Agropolis

Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw. Op het bedrijventerrein en in de incubator worden bedrijven verzameld die de toekomst van land- en tuinbouw mee vorm geven. Nu de werken aan het incubatorgebouw zijn afgerond en de eerste bedrijven zich beginnen vestigen, kunnen Agropolis en haar bedrijven op zondag 7 oktober de deuren open zetten voor het grote publiek. 

Tijdens deze dag zal een breed aanbod van activiteiten en beroepen bij Agropolis worden voorgesteld. Dit gaat van akkerbouwer, tot viskweker, onderzoeker, insectenkweker, dienstverlener,… Het thema bij het bezoek aan Agropolis is “zintuigen”. Op deze dag vol verrassingen zal elk individueel bedrijf dat is gevestigd op Agropolis op zijn eigen creatieve manier jouw zintuigen trachten te prikkelen. Horen, zien, ruiken, voelen, proeven,… het komt dus allemaal aan bod bij de standen van de verschillende bedrijven. Heb je alle bedrijven bezocht en de opdrachten goed vervuld? Dan wacht een verrassing voor de eerste 500 bezoekers!

Met welke bedrijven zal je concreet kunnen kennismaken? 

Het programma dat wordt voorzien, is bedoeld voor jong en oud.

Praktisch?

  • Open Bedrijvendag vindt plaats van 10u tot 17u
  • Locatie: Vilgertenweg z/n, 3640 Kinrooi

 

Meer info? Bezoek www.openbedrijvendag.be/agropolis-kinrooi of volg de laatste updates via onze Facebook pagina.

 

Wist je dat er trouwens in de gemeente Kinrooi nog bedrijven kunnen bezocht worden op deze dag? Meer info op: https://www.kinrooi.be/open-bedrijvendag-op-vier-plaatsen