2020okt 29

Online webinar & matchmaking via Conversation Starter - CrossRoads2 Sustainable Energy

Agropolis

CrossRoads2 Sustainable Energy is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland en heeft als doel het stimuleren van grensoverschrijdende innovatieprojecten tussen KMO/MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Deze samenwerkingsverbanden dienen een impact te hebben op duurzame energieproductie, -efficiëntie of -besparing in de grensregio.

Het ConnectSME project richt zich op het ontwikkelen en testen van technologie in een reële omgeving op zes proeftuinen in de grensregio Nederland/Vlaanderen. De inzichten die hier ontstaan kunnen leiden tot verdere verfijningen van het product en verhoogde kansen op commercialisatie. De zes proeftuinen stellen hun expertise ter beschikking van KMO/MKB in de vorm van een voucher van 10.000 en 40.000 euro waarmee deze KMO/MKB beroep kan doen op de diensten van de uitbater van de site of een kennispartij binnen het consortium. ConnectSME speelt in op de technology readiness levels (TRLs) 6-7. Door het faciliteren van demonstratie en testen in een dergelijke real life omgeving wordt de marktintroductie van innovatieve technologieën van KMO’s/MKB’s geoptimaliseerd. 

- Online webinar & matchmaking via Conversation Starter -

Wil je de projecten CrossRoads2 Sustainable Energy en ConnectSME ontdekken? Wil je je netwerk vergroten, kennis en expertise uitwisselen en grensoverschrijdend samenwerken met bedrijven en proeftuinen?

  • Wanneer? Donderdag 29 oktober, 10u - 12u

  • Waar? Online webinar & matchmaking via Conversation Starter

  • Voor wie? Bedrijven met innovatieve projectideeën die graag willen samenwerken met andere KMO/MKB-bedrijven en die ook gelijktijdig hun netwerk willen vergroten 

  • Taal: Nederlands

 Programma 

10:00 - 10:05: Welkom & richtlijnen door  Frederik Loeckx (Flux50)
10:05 - 10:15: Voorstelling CrossRoads2 Sustainable Energy door Henk van Dijk (BOM en REWIN)
10:15 - 10:25: Voorstelling ConnectSME door Annick Vastiau (VITO/EnergyVille)
10:25 - 10:30: Videoboodschap van Hilde Crevits, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie & Innovatie
10:30 - 10:40: Testimonial bedrijf CrossRoads2 door Katrien Michiels (CFO) en Luc Michiels (CEO) van MAM Group (Umisol)
10:40 - 10:50: Testimonial Proeftuin ConnectSME door Martijn De Kort (Brainport Smart District)
10:50 - 11:00: Q&A en slotwoord door VLAIO/Flux50
11:00 - 12:00: Matchmaking via Conversation Starter

 Inschrijven 

Schrijf je in