2021jun 15

Limburg Leads 2021

Agropolis

De Euregio neemt vandaag de leiding in tal van sectoren. We ondernemen, innoveren en digitaliseren erop los. De Euregio trekt leiders en talent aan van over de hele wereld en is uitgegroeid tot een leidende economische hotspot. Een niet te missen afslag.

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, voortuitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema’s en inspirerende top sprekers. Zodat jij als ondernemer de lead kunt pakken en succesvol kunt zijn.

 Sterk inhoudelijk programma rondomvier thema’s 

Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te ontmoeten. Limburg Leads staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma met topsprekers. Ook is Limburg Leads twee dagen lang hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit

  • Leer van de succesverhalen van topondernemers

  • Doe kennis op van experts

  • Ontmoet de meest dynamische start-ups

 Info & inschrijvingen 

Meer info vind je hier.
Schrijf je hier in!