KANTOREN EN FLEXWERKPLEK 


 

INCUBATOR
KANTOREN VOOR STARTERS
EN DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

De Incubator beschikt over 12 kantoren, variërend in oppervlakte tussen 20 m² en 60 m². De kantoren worden uitgebaat als een dienstencentrum. Dit houdt in, dat deze worden aangeboden in een all-in formule: elektriciteit, meubilair, verwarming, sanitair, gemeenschappelijke keuken, enz. zijn inbegrepen.

FACILITEITEN

De voordelen van een kantoor in onze incubator?

Een professionele omgeving met professionele diensten die inbegrepen zijn bij het kantoor. Wij voorzien alle faciliteiten: van brievenbus tot onthaal, wifi tot telefoon, vergaderzalen tot een volledig uitgeruste keuken en sanitair. Ook een gemeenschappelijke lunch-ruimte en verse koffie behoren tot de interne extra's!

KANTOREN

Op zoek naar een kantoor voor 1 persoon of een kantoor voor 6 medewerkers?

Zoek je een vaste werkplek of liever een flexibele formule? Ons aanbod is groot, dus neem zeker even contact op!

Benieuwd wie al gevestigd is in onze incubator?

BEWONERS

FLEX-WERKPLEK

Onze flex-werkplek is dé ideale ruimte om in een inspirerende omgeving uw professionele activiteit uit te voeren zonder dat u over een groot kantoor beschikt. Binnen deze gedeelde kantoorruimte kan u via een abonnementsformule of flexibele voorwaarden gebruik maken van een “open space-bureau”

Om uw privacy te vrijwaren zijn lockers en private telefoonruimtes voorzien. Het prachtige uitzicht op de Maasplas krijgt u er helemaal gratis bij!

  • Leden van Bar d'Office kunnen hier terecht met het BdO abonnement
  • Slechts sporadisch aanwezig? Boek je seat via Limburg Startup met de LSU app.
  • Laat je werk het toe om af en toe dichterbij huis te werken? Spring dan zeker eens bij ons binnen!