Incubator, ruimte voor startende ondernemers 


 

 

Agropolis is door de Vlaamse Regering erkend als “Vlaams Incubator voor Nieuwe Land- en Tuinbouw”. De incubator is specifiek ingericht voor starters en dienstverlenende bedrijven, om op die manier laagdrempelig de groei van uw onderneming alle kansen te geven. Daarnaast worden secretariaatsdiensten aangeboden zodat u de volledig focus kan leggen op het operationele aspect van uw bedrijf. 

 

Kantoren & Flex-Werkplek

 

De Incubator beschikt over 12 kantoren, variërend in oppervlakte tussen 20m2 en 60m2. De kantoren worden uitgebaat als een dienstencentrum, hetgeen inhoudt dat deze worden aangeboden in een all-in formule. Elektriciteit, meubilair, verwarming, e.d. zijn dus inbegrepen.

Is een volledig kantoor momenteel nog te groot voor u? Zal u slechts sporadisch aanwezig zijn op Agropolis? Dan is de flex-werkplek dé ideale oplossing. Binnen deze gedeelde kantoorruimte kan u via een abonnementsformule gebruik maken van een “open space-bureau”. Om uw privacy te vrijwaren zijn lockers en private telefoonruimtes voorzien.

Vergader- & netwerkruimtes

De vergader- & netwerkruimtes hebben een oppervlakte variërend tussen 26m2 en 150m2. Deze ruimtes kunnen zowel worden ingezet voor uw meeting, als voor lezingen, beurzen, e.d. Ook externe bedrijven en organisaties kunnen gebruik maken van deze infrastructuur.

 

Bekijk ons aanbod

 

 

 

 

Atelierruimte

 

Indien u als startend bedrijf een productieactiviteit wenst op op zetten, kan u eveneens terecht in de Incubator. Agropolis voorziet een Atelierruimte van 1.000m2, die wordt opgedeeld in 4 units. Deze modules worden ingericht met de nodige basisvoorzieningen en kan u volledig invullen op basis van uw eigen behoeften. Als ondernemer heeft u de keuze om 1 of meerdere units in te nemen.

 

 

 

 

 

 


Heb je een innovatief idee en wil je hiermee van start gaan?

Dan is de Agropolis-Incubator écht iets voor jou!

CONTACTEER ONS