- Ceres Recruitment - Specialist in food- en agrivacatures

Ceres Recruitment is al tien jaar specialist in het invullen van food- en agrivacatures op bachelor- en masterniveau. In de eerste plaats beschikken we over een heel specifieke kennis van de markt. Al onze recruiters hebben een gepaste hogere opleiding genoten of beschikken over de nodige ervaring op het veld. Daarnaast benaderen we potentiële kandidaten op de enige juiste, persoonlijke manier.  Wij zoeken geen kandidaten die de job kunnen doen, wel kandidaten die het verschil maken. Dat heeft ervoor gezorgd dat we in België én Nederland recruteringspartner zijn van vooraanstaande bedrijven die iets met food en agri te maken hebben.  

Vier consultants van Ceres Recruitment bestrijken de volledige Belgische food- en agrimarkt. Die markt verandert voortdurend en snel, en wij evolueren mee. De kern van onze aanpak blijft nochtans altijd dezelfde. We zorgen ervoor dat we elke potentiële kandidaat heel persoonlijk benaderen. Volgens ons is dat de enige juiste manier van handelen. In onze zoektocht naar de persoon die het verschil kan maken gebruiken we alle moderne marketingtechnieken, on- en offline. 

Onze meerwaarde ligt in onze specifieke kennis van de markt en ons breed netwerk. We hebben allemaal een opleiding genoten die draaide rond food en agri. Door onze professionele ervaring in die wereld hebben we een kwalitatief hoogstaand netwerk uitgebouwd waarop we steeds kunnen terugvallen. Via onze data driven search en jobmarketingcampagnes vinden we altijd de meest geschikte kandidaat. Intussen bestaan we tien jaar, kunnen we bogen op een succesratio van 96% en een klantentevredenheidsscore van 8/10. Toch cijfers die tellen? 

Hebt u een nationale of internationale vacature in de food- en agribranche voor een bachelor of master? Doe dan een beroep op de diensten van Ceres Recruitment. Elk van onze campagnes is uniek en gebaseerd op een hechte samenwerking, vanaf het aannemen van de opdracht tot en met de plaatsing van de kandidaat. Voor u schakelen we graag onze kennis, ruime ervaring en netwerk in.