Bodem-C-Lim

 

2019dec 04

Algen: een goed idee?

Superfood, het groene goud, micro-supergroente... Het zijn maar een paar superlatieven die men gebruikt om over algen te spreken.

2019mrt 28

INTENSE project

Discover how dry, nutrient-poor and polluted sites can be reconverted and contribute to a sustainable agriculture for the future.

2019mrt 26

Meesters in de landbouw

Nacht van de geschiedenis - Davidsfonds

2019mrt 19

Een toekomst vol uitdagingen

Inspiratiesessie

2019feb 25

Yacon Oogstevent

 

2018nov 15

Smart Digital Farming Agrifood 4.0 aan de slag met data

Smart Digital Farming. Dat is geen science fiction!

2018okt 25
Open Bedrijvendag Agropolis

Open Bedrijvendag bij Agropolis

Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw. Op het bedrijventerrein en in de incubator worden bedrijven verzameld die de toekomst van land- en tuinbouw mee vorm geven. Nu de werken aan het incubatorgebouw zijn afgerond en de eerste bedrijven zich beginnen vestigen, kunnen Agropolis en haar bedrijven op zondag 7 oktober de deuren open zetten voor het grote publiek. 

2018okt 07

Provinciaal Groentecongres

Het Groente-InnovatieFonds, opgericht in kader van het Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat, resulteert in vier innovatieve projecten voor de Noord-Limburgse groentesector. Het Groente-Innovatiefonds draagt bij aan de bestendiging en versteviging van de concurrentiepositie van de groentesector, zowel met Vlaamse als provinciale middelen. Tijdens dit event worden de projecten in detail toegelicht.

2018mrt 22