- Laumans -

Laumans is een technisch georiënteerd verdeler die binnen de Benelux haar afnemers voorziet van producten op gebied van industriële automatisering, elektrotechnische installatietechniek en machineveiligheid, waarbij de food industrie een steeds belangrijker doelgroep wordt. Al sinds 1961 is Laumans Techniek B.V. actief in Nederland en in 1997 is in Kinrooi (België) Laumans BVBA opgericht. Door nauwe samenwerking kunnen wij u optimaal van dienst zijn. De markt is onderverdeel in diverse regio’s waarbinnen onze Sales Engineers werkzaam zijn waardoor uw aanspreekpartner snel op locatie kan zijn.

Technisch advies
Onze medewerkers hebben een technische achtergrond en beschikken over een gedegen kennis van producten en toepassingen. Ze leveren een doelgerichte toegevoegde waarde doordat zij uw applicaties aandachtig analyseren, met u meedenken tijdens het ontwikkelingsproces en u vervolgens de meest optimale oplossing adviseren.

Speciale wensen
Als verdeler zijn wij in staat om, indien gewenst in samenwerking met u en de fabrikant, klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen. Hiernaast modificeren en assembleren wij diverse producten op aanvraag.

Logistiek op maat
Wij beschikken over een omvangrijke voorraad. In combinatie met een frequente toelevering van fabrikanten en een zorgvuldige bewaking van levertijden resulteert dit in een betrouwbare en snelle levering van de gewenste producten.