Agropolis - Stoet Kessenich
26 juni 2017

Agropolis infrastructuur feestelijk geopend

Aannemer Kumpen finaliseerde recent de aanleg van de infrastructuur op en rond Agropolis. Een gelegenheid die niet zomaar voorbij kon gaan. Afgelopen weekend werd het gebied, inclusief het evenementenplein "Bastion", dan ook feestelijk ingehuldigd met tal van activiteiten. 

Na een officieel moment op zaterdagnamiddag, trok om 18u00 een menigte kijklustigen in een gezamenlijke stoet van Kessenich naar Agropolis. Hier werden ze getrakteerd op frietjes, gevolgd door een super gezellige avond met Vlaanderen zingt. Het zangfestijn werd afgewisseld met unieke water- en lichtshows op muziek. Als afsluiter van de avond werd door de 2.500 aanwezigen nog volop gedanst dankzij een unieke DJ-set met DJ Boyd en DJ Rik (DWR).

Zondagnamiddag werd een gezellige familienamiddag. Op het programma stonden wandeltochten in het gebied, tochten op het water met een stilsloep, zeilboot of rondvaartboot, demonstraties van flyboarders, optredens van lokale artiesten, een speelnamiddag voor de jeugdverenigingen en kinderanimatie. Uiteraard werd hier ook alle info over Agropolis Kinrooi gegeven, waarbij onze bedrijven via demo's in de picture werden gezet.  

 

Agropolis wenst de gemeente Kinrooi en het Herstructureringscomité nogmaals hartelijk te danken voor de geweldige organisatie van het feestweekend!