I-Delta - Winnaar Agrochallenge

Enabling eXellence for Entoneers


i-Delta is een partner voor pioneers in de Ento industrie en sector rond insecten. Hiermee willen we deze prille maar o zo belangrijke sector voor de duurzaamheid van onze beschaving helpen in haar verdere groei en professionalisering. Het insectenrijk is nog een wereld vol verwondering, een domein met nog een schatkamer aan kennis.

Op gebied van kennis en techniek kruipen we misschien nog maar net als een rups maar we kunnen nog niet vliegen als een vlinder. Dit vraagt op verschillende vlakken en niveaus nog opbouw van expertise samen met aangepaste controle en management tools. Als prille sector zijn de uitdagingen nog groot, talrijk en divers. Wie verschillende disciplines met succes weet samen te brengen zal uiteindelijk het verschil maken. Daar wilt i-Delta het verschil maken.

Het verschil maken met multidisciplinair en pragmatisch ontwikkelde services, engineering en oplossingen. Innovatie vanuit nieuwe dimensies gefocusd op duurzame groei ondersteunen door optimalisatie eerder dan maximalisatie. Wanneer we naar de natuur kijken vervullen insecten meerdere belangrijke functies en onze potentiële markt weerspiegeld dit ook. Zorgen dat zij en wij als samenleving nog makkelijker en beter die functies kunnen benutten is ons doel. Ambitieus en haalbaar met expertise en nauwgezet werk.